Digo Pedicure en ontspanningsmassage

Maak vandaag nog
een afspraak

 via de 
online agenda

 

Wist u dat:

Op zaterdag er een klantenstop is.

Er helaas geen nieuwe klanten zich dan kunnen aanmelden.

 
 Provoet logo
 
ProCert.jpg
pedicure sport pedicure Hardloop schoen laservoet

Een medisch pedicure: wat is dat eigenlijk?

Als medisch pedicure houden wij ons, naast de gewone pedicurebehandelingen,
bezig met specialistische behandelingen.
U kunt hier denken aan:

• de behandeling van de risicovoet waarbij ten gevolge van ziekte een verhoogd risico aanwezig is op complicaties (reuma, diabetes, ouderdom enz.)
• het aanbrengen van nagelprothesen
• het uitvoeren van nagelreparaties met acryl en/of gel
• het plaatsen van nagelbeugels
• het drukvrij leggen van de voet door middel van antidruktechnieken of het plaatsen van ortheses
• en de specialistische behandeling van de schimmelnagel

Als medisch pedicure zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie voor de Pedicure, genaamd ProVoet. Daarnaast staan wij vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP) en werken wij volgens de code van de voetverzorger van het Hoofdbedrijfschap Ambachten(HBA).

Zorgverleners en consumenten kunnen door middel van het Kwaliteits Register voor de Pedicure gericht zoeken. Voor zorgverzekeraars biedt een registratie in het Kwaliteitsregister een garantie voor kwaliteit. Om geregistreerd te blijven moeten wij binnen een periode van drie jaar accreditatiepunten behalen. Op deze manier blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Voor specialistische voetproblemen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij kennen de juiste technieken, wij beschikken over de beste materialen en zijn wij op de hoogte van de verschillende contra-indicaties. Hierdoor weten wij precies wanneer wij iemand moeten doorverwijzen naar andere disciplines.

In ons bedrijf leven wij de huidige regels op de gebieden van kwaliteit, veiligheid, arbo- en milieubeleid streng na. Zo kunnen wij u garanderen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft!