Digo Pedicure en ontspanningsmassage

Maak vandaag nog
een afspraak

 via de 
online agenda

 

Wist u dat:

Op zaterdag er een klantenstop is.

Er helaas geen nieuwe klanten zich dan kunnen aanmelden.

 
 Provoet logo
 
ProCert.jpg
pedicure sport pedicure Hardloop schoen laservoet

Ga voor een ingegroeide teennagel in Den Haag naar Digo Medisch Pedicure

Zorg voor een goede verzorging van uw voeten

Om uw voeten in top conditie te houden kunnen wij u helpen om een ingegroeide teennagel te voorkomen. In onze pedicuresalon in Den Haag is een ingegroeide teennagel zo verholpen, ook bieden wij zeer diverse behandelingen aan. U kunt ons bellen op 06 – 21 20 72 72 voor meer informatie en spreek met onze specialisten of bekijk de website. Hier kunt u een duidelijk overzicht vinden op welke manieren wij u kunnen helpen om te zorgen dat uw voeten in topconditie blijven!

Zorg dat u geen last krijgt van een ingegroeide teennagel. In Den haag bent u welkom bij Digo Medisch Pedicure

Als het neerkomt op een ingegroeide teennagel dan is de salon van Digo Medisch Pedicure in Den Haag de absolute top. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende behandelingen, zowel om medische redenen zoals een ingegroeide teennagel als op cosmetische gronden. Wij beschikken over de nodige diploma’s voor de behandeling van de diabetische voet, reuma, de oudere, verwaarloosde en sportvoet. Hoe dan ook, u bent bij ons zeker van kwaliteit. U bent van harte welkom en wij bieden een grote diversiteit aan behandelingen zoals: 

  • Nagelcorrectie
  • French pedicure
  • Pedicure basisbehandeling
  • Cosmetische voetbehandeling
  • Voetschimmel behandeling
  • Vilttherapie
  • Orthese

Aarzel niet bij Digo Medisch Pedicure binnen te stappen

Wilt u graag geholpen worden door een prettige pedicure praktijk met jarenlange ervaring op het gebied van voetverzorging in Den Haag dan is er maar één naam die u hoeft te onthouden en dat is Digo Medisch Pedicure. U vindt ons in Den Haag aan de Laan van Meerdervoort 443. Bel 06 – 21 20 72 72 voor het maken van een afspraak, mail met info@digomedischpedicure.nl. Kijk op onze website voor contactinformatie. Ervaar zelf wat een perfecte voetverzorging voor u kan betekenen, preventief of bij voetklachten.