Digo Pedicure en ontspanningsmassage

Tijdens de behandeling krijgen
uw schoenen een
binnenreiniging met de
 Shoefresh.

Dit pakt de schimmels en
de stank van Bacteriën aan. Op dit moment is er een cliënten stop.

 

 
 
 
ProCert.jpg

 

 

pedicure Hardloop schoen laservoet

De oplossing tegen schimmelnagels: de FOX III laser!

fox bril 

Tobt u al tijden met een problematische schimmelnagel maar weet u niet meer wat te doen?
U heeft misschien al diverse pogingen ondernomen om de schimmelnagel te behandelen
maar tot uw spijt heeft niets effect gehad. Langdurige behandelingen, zalfjes van de huisarts,
maandenlang pillen slikken maar helaas, het hielp niets.

Wat is een schimmelnagel nu precies?
Een schimmelnagel, is een infectie die ontstaat doordat men in contact is gekomen met een schimmel uit de groep van de dermatophyten. Deze schimmelsoorten dringen het nagelbed binnen en veroorzaken soms nare infecties. Er zijn vaak grote concentraties van deze schimmelsoorten te vinden in zwembaden, kleedkamers, sportclubs, doucheruimtes en sauna’s. U kunt uzelf wapenen door slippers aan te trekken. Dit kan een hoop leed voorkomen.

Oudere mensen zijn vaak vatbaarder voor schimmels als dat jong volwassenen dat zijn. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een verlaagde weerstand. Een groot deel van de mensen heeft voldoende weerstand echter twee tot veertien procent van alle volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelinfectie.

De verzorging van de schimmelnagel
Hieronder een aantal tips wat u zelf kunt doen om een schimmelnagel te voorkomen of tegen te gaan:
• Was uw voeten dagelijks met lauw water
• Droog uw voeten goed af, vocht is een voedingsbodem voor schimmels
• Draag katoenen sokken, deze absorberen transpiratievocht
• Zoals eerder genoemd: draag overal slippers! Een schimmelnagel laat sporen na die op hun beurt weer andere   mensen kunnen infecteren.

Heeft u het bovenstaande al geprobeerd maar geen effect bereikt?
Belt u dan eens voor advies met Digo Medisch Pedicure. Wij staan graag voor u klaar om u van uw schimmelnagel af te helpen. Wij werken met de Laser FOX III. Dit is absoluut een revolutionair apparaat te noemen.

In eerste instantie zullen wij een afspraak met u maken om na te gaan of u echt last heeft van een schimmelnagel. Indien hier twijfel over bestaat kunt u ook bij de huisarts een stukje nagel laten afnemen en dat wordt dan opgestuurd  het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium. Binnen een week heeft u de uitslag binnen. Gebaseerd op deze uitkomsten zullen wij een advies uitbrengen over hoe u de schimmelnagel het beste kunt laten behandelen. 

 

voet met hand in aktiematrix

De behandeling
De FOX III laser genereert warmte onder de nagel midden in de schimmelkolonie. Deze opwarming heeft een destructieve werking op de celstructuur met als gevolg dat de celwanden kapot gaan en deze zullen afsterven. De schimmel zal op deze manier in zijn verdere groei worden gestopt, waardoor er plaats wordt gemaakt voor de ontwikkeling van een gezonde nagel. Tijdens deze behandeling worden alle nagels behandeld. De andere nagels kunnen immers ook geïnfecteerd zijn geraakt, ondanks dat dit nog niet zichtbaar hoeft te zijn. Uiteindelijk zouden deze geïnfecteerde nagels opnieuw een besmetting kunnen veroorzaken waardoor het effect van de behandeling teniet gedaan wordt. 

Na de behandeling heeft de nagel gemiddeld negen tot twaalf maanden nodig om uit te groeien tot een gezonde teennagel. De meeste mensen hebben zo’n twee a drie behandelingen nodig. De eerste twee behandelingen
vinden in vier wekenplaats. Na vier maanden wordt de nagel gecontroleerd en kan er worden besloten om nog een laatste behandeling plaats te laten vinden.  

Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkelend gevoel waarnemen. Over het algemeen wordt dit niet als pijnlijk beschouwd.

Waar moet u aan denken voor de behandeling?
Voor de behandeling:
• Neem schone sokken mee die gewassen zijn op 60 graden
• Behandel al uw schoenen met een antischimmelmiddel
• Indien de huid ook aangedaan is dient u deze eerst te behandelen alvorens te starten met het behandelingsproces

Na de behandeling dient u de voeten goed te verzorgen door middel van de eerder genoemde tips. Dagelijks wassen, schone sokken enzovoorts. Trekt u ook het liefst dagelijks andere schoenen aan. Schoenen hebben namelijk gemiddeld een dag nodig om transpiratievocht kwijt te raken.

Wat moet u nog meer weten?
Indien u diabetes of epilepsie patiënt bent, komt u niet in aanmerking voor deze behandeling. Ook mensen met neuropathie kunnen niet met de FOX III worden behandeld. 

De prijzen:
Intake gesprek:                          €   38,50
De kosten van de intake worden in mindering gebracht op de prijs van de laserbehandeling.

Drie behandelingen:      € 425,00

J
aarlijks onderhoud incl. standaard pedicure behandeling € 95,00

Inclusief 21% BTW

De behandeling is inclusief:
• Intake
• pedicure behandeling en schimmelnagel dunner maken
• Drie laserbehandelingen
•  schimmelcrème om na de behandeling de voeten mee in te smeren.

Het bedrag moet bij de eerste behandeling voldaan worden.

 mooie nagels

Heeft U vragen?

Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.