Digo Pedicure en ontspanningsmassage

 

 

Op dit moment nemen wij geen  nieuwe cliënten aan.

 

 
 Provoet logo
 
ProCert.jpg

 

 

pedicure Hardloop schoen laservoet

Informatie middag met cosmetisch arts Janneke Gilden.

Op 1 november van 15.00 uur tot 18.00 uur is het zover: Onze informatie-middag met cosmetisch arts, Janneke Gilden van ‘Filler Cottage‘

INFORMATIE-MIDDAG FILLER COTTAGE 1 NOVEMBER A.S.

 

Op 1 november van 15.00 uur tot 18.00 uur. is het zover: Onze informatie-middag met cosmetisch arts, Janneke Gilden van ‘Filler Cottage

Jannekes bio:


Janneke Gilden Filler Cottage

Janneke Gilden

Cosmetisch arts

Janneke Gilden studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2014 haar Artsexamen. Na haar afstuderen was ze vijf jaar werkzaam als arts-onderzoeker psychiatrie in het Erasmus MC. Uiteindelijk besloot ze haar hart te volgen en als cosmetisch arts aan de slag te gaan bij Filler Cottage.
Janneke vindt het belangrijk om cliënten op hun gemak te stellen, zodat zij goed kan achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarbij geeft zij graag een volledige uitleg over de behandeling en is zij eerlijk over het te behalen resultaat. Door minimale veranderingen accentueert zij de schoonheid van de client, waarbij een natuurlijke uitstraling gewaarborgd blijft. Zo weet zij zeker dat men vol zelfvertrouwen de kliniek weer verlaat.
Janneke is getrouwd en moeder van twee stoere jongens. Naast haar werk als cosmetisch arts, besteedt zij haar tijd graag aan lange wandelingen in de natuur, het uitproberen van nieuwe recepten en uitstapjes met haar gezin.
BIG-nummer: 89918360701

Tijdens deze middag is er alle tijd om je vragen te stellen over Botox (ook bij niet cosmetische toepassingen zoals overmatig transpireren, migraine en tandenknarsen/klemmen) en fillers.

Wil je erbij zijn? Meld je aan door een berichtje te sturen naar info@digomedischpedicure.nl Vermeldt in het bericht je naam en met hoeveel personen je erbij wil zijn. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, deel dit bericht en kom gezellig langs!

Een prijslijst van de behandelingen die Janneke gaat aanbieden kan je hier alvast bekijken…

Diana Wierts